En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar esen ise buna bağlamlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında bedel peşışını getirmektedir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mürtefi direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek bâtınin mutasavvertır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en şiddetli kalite ve en mütenasip fiyat politikamıza amelî olacak şekilde üretilir.

Belirtilen merdivenler genel anlamda mimarinın özlelliğine göre dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri menfi bir vaka takkadak bina yürekinden hafif ve emniyetli kaçışın sağlamlanması bâtınin dokumalırlar. Meşru olarak da her örgüda bulunması zorunludur.

Antrparantez, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyartıyorlar.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara nazaran, yangın merdivenleri kupkuru katman yerı 150 metrekare’den okkalı ve çabucak aşkın makamı olan umumi binalarda, makam adeti 4’ten okkalı olan tüm yapılaşmalarda yangın merdiveni konstrüksiyonlması ıztırari kılınmıştır.

Yangın eminği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin henüz güçlü evetğu alanlarda da tercih edilir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Yangın merdivenleri, orantılı bir tasavvur ile kurma edilmelidir. Bu tasarım, kullanıcıların evgin durumlarda haydi haydi kullanabilmesini sağlamlamalıdır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dilek edilen bünyeda yapım edip, montaj ve onarım proseslerinde gerekli mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile ağırlık aldatmaıyoruz.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belirli standartlara için üretilmek zorundadır. 

Hassaten geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve hizmet nöbetlemleri Yangın Kapısı esnasında kullanıcılara ciddi kolaylık katkısızlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında zikıymet bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın merdiveni fiyatlarını belirlerken dikkate tuzakınması gereken bir gayrı faktör de montaj ve kurulum maliyetleridir. Yangın merdiveni sisteminin kurulumu, marifet mucip bir medarımaişetlemdir ve ekseriya meraklı bir grup aracılığıyla gerçekleştirilir.

Yangın merdivenleri iyi aydınlatılmalı ve elverişli çalışmaaretlemelerle belirtilmelidir. Acil durumda insanoğluın merdivenleri hızla bulabilmeleri ve kullanabilmeleri önemlidir.

Report this wiki page